Mi vagyunk a Kitchen Budapest.

Open innovációs labor.

A Kitchen Budapest intézményét 2007-ben alapította egy művészekből, médiaelmélettel és kreatív kódolással foglalkozó szakemberekből álló csapat. Magyarország egyik első média laborjaként a KiBu abban ismerte fel elsődleges küldetését, hogy előmozdítsa a digitális készségek, DIY gyakorlatok és tudásmegosztás közösségi modelljének elterjedését a hazai színtéren. Alapítása óta a KiBu egy nemzetközileg elismert innovációs laborként van jelen mindenkori fiatal fejlesztőkből és kutatókból álló csapatával.

A KiBu működésének három kiemelt területe a kutatás és fejlesztés (prototípus-készítés, tesztelés, szervíz design, UX/UI design), oktatás (next generation ösztöndíj programok) és az iparági együttműködések (ipar 4.0).

Illustration of people working

Összeköt

A KiBu összekötő kapocsként működik különböző színterek, egyéni szereplők és platformok között. Innovációs laborunkban összehozzuk a vállalati igényeket a kreatív fejlesztéssel, az akadémiai oktatás elméleti irányultságát a maker kultúra eszközeivel, tehetséges fiatalokat szakmai támogatással és a globális innovációt a lokálisan értelmezhető, mindennapi felhasználói élménnyel. A KiBu több mint egy évtizede a nemzetközi innovációs laborok világának aktív szereplője és megalapozott kapcsolatokkal bír a technikai, mérnöki tudást és kreatív készségeket ötvöző helyi felsőoktatási intézményekkel.

Illustration of people working

Létrehoz

A KiBu egy olyan hely, ahol kézzelfoghatóvá tesszük a jó ötleteket. A megvalósítás első lépése a kísérletezés: a rendszeresen szervezett 24 órás hackathonok vagy a pressure cooking session-ök során sikeresen teszteljük az új módszerek, elképzelések, tárgyak és szolgáltatások életképességét. A KiBu jól felszerelt műhelyében a legkülönbözőbb projektek megvalósításának engedünk teret a 3D nyomtatástól kezdve a nagy számítási kapacitást igénylő renderekhez vagy AR/VR fejlesztésekhez szükséges gépparkig. Az elkészült prototípusokat a féléves eseményünkön, a Demo Day-en mutatjuk be a közönségnek és a befektetőknek.

A Mi Csapatunk

A KiBu egy tervezőkből, fejlesztőkből, IT szakemberekből, művészettörténészekből, szociológusokból és üzletfejlesztőkből álló eklektikus társulás.

 • Bari András
  Ügyvezető
 • Lénárd Adrián
  Tech Lead
 • Bodnár Ádám
  App developer
 • Hitér Bence
  Software Developer
 • Franyó Ádám
  Machine learning engineer
 • dr Lukács Manuéla
  Operation manager
 • Makra Sándor
  Electrical engineer
 • Purcl András
  Graphic designer
 • Koczka Vencel
  Gyakornok
 • Gronki
  Office mood manager