Milyen az, ha egy tér paramétereit (világítás, levegő, zaj) elektronikusan is tudod kezelni, sőt van egy virtuális asszisztensed, akit meg is kérhetsz rá szóban? Hogyan lehet zenét szerezni és rögzíteni a hang útját mozgással a virtuális valóság 3 dimenziós terében? Gyorsabban össze lehet-e szerelni alkatrészeket, ha nem papírból, hanem a szemed elé helyezett digitális információs rétegen át nézed a használati útmutatót? Meg lehet-e tanítani emberi etikára egy automatizált parancssort?

A Demo Day alkalmával elsőként tesztelheted az előző félévben született prototípusokat, amelyek innovációs laborunk belső fejlesztésként vagy mentorprogramjaink alatt készültek.

Projektek: eLearn:inga (AI-robotika, Lift), Bloop – Cooperative Realities (VR game, Talent), Training 2038 (VR-etika), KiBu IoT Smart Office, Sztella (virtuális asszisztens), Tracer (VR sound composer), Assembly Praxis (kiterjesztett valóság, ipar 4.0), Atmo Scratch, Atmo, Gear VR szabadulószoba (Neumann János Szakközépiskola), Morze2Text app (Brainooo)