A Healium Decoration 2012 óta foglalkozik fénytechnikával, vetítéssel, színpadi látványtervezéssel. A háromtagú csapat a hazai goa és techno partik állandó fellépője, olyan szórakozóhelyek és fesztiválok meghívásaira készítettek eddig egyedi show elemeket, mint az R33, Dürer kert, Corvin tető, Művelődési Szint, Sóbarlang és a Sziget. A Healium Decoration a látványos térelemeket felvonultató installációk mellett 2014 óta saját fejlesztlésű vezérlőfelületen is dolgozik. A Healium Lightformer egyedi szoftveres megoldása téri dimenzióban képes a 3D-s modellek (zárt rendszerek) és terek (nyílt rendszerek) fényelésének irányítására. A LED-eken kívül a program PAR lámpák, robotlámpák, stroboszkópok, füst- és ködgépek, kinetika és lényegében bármilyen DMX kompatibilis eszközt is problémamentesen kezel. A technológiai megoldás része a felhasználói interakció, így a MIDI és OSC, Kinect, Leap Motion vagy akár különböző szenzorok integrálhatósága is beletervezett.

A visual programming elve szerint működő alkalmazás moduláris felépítésének köszönhetően egyszerűen kezelhető, és nagy számú, komplex összeköttetéseket képes kezelni.

Demo Day-re a Healium Decoration szabályos geometriai testeket hozott létre a program működésének szemléltetésére. A 3D-s térben 5 db szabályos, vagy platóni test létezik – a tetraéder, hexaéder, oktaéder, dodekaéder, ikozaéder –, amelyek közös tulajdonsága, hogy oldalaikat egybevágó szabályos sokszögek határolják, minden lapszögük egyenlő és a csúcsalakzataik is egybevágók (Wikipedia).